Сировина хлібопекарського виробництва

Додано: 27 вересня
Предмет: Технології, 11 клас
12 запитань
Запитання 1

Які сорти пшеничного борошна вам відомі?

варіанти відповідей

обдирне, оббійне, січне

в/г,І га,

в/г, І га, ЇЇ га

Запитання 2

Здобні вироби це вироби?

варіанти відповідей

з пшеничного і житнього тіста з вмістом жиру

з пшеничного борошна до рецептури входить цукор 14%

з пшеничного борошна до рецептури входить жир і цукор більше 14%

Запитання 3

Оберіть основну сировину хлібопекаррого виробництва?

варіанти відповідей

борошно, вода, сіль, цукор

борошно, вода, дріжджі, яйця

борошно, вода, дріжджі, сіль

Запитання 4

Який запас борошна на підприємстві?

варіанти відповідей

7 діб

без різниці

14 діб

Запитання 5

Яка сіль за видом використовується на х/ п підприємствах?

варіанти відповідей

екстра

самосадна

йодована

Запитання 6

Які дріжджі найчастіше використовують на х/ п виробництвах?

варіанти відповідей

сухі

пресовані

дріжджове молоко

Запитання 7

Яка температура є оптимальною для життєдіяльності дріжджів?

варіанти відповідей

20-30*

45-50*

27-33*

Запитання 8

Як називають дріжджів розведені з водою?

варіанти відповідей

розчин

суспензія

рідина

Запитання 9

Що пригнічує життєдіяльність дріжджів?

варіанти відповідей

цукор

сіль

жир

Запитання 10

Що відносять до хімічних розпушувачів?

варіанти відповідей

сода

амоній

а і б

Запитання 11

Що контролюють при дозуванні розчинів солі і цукру на виробництві?

варіанти відповідей

густину

вʼязкість

колір

Запитання 12

Коли борошно може залежуватися та самозігріватись?

варіанти відповідей

при зберіганні

при замісі

при транспортуванні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест