складні форми нарізання овочів з елементами карвінгу

Додано: 18 вересня
Предмет: Технології
8 запитань
Запитання 1

Сортування і калібрування сприяють...

варіанти відповідей

формуванню правильної форми овочам для певного виду страви

прискоренню процесу обробки овочів

зменшенню кількості відходів при механічній обробці

полегшенню обчищанню вручну

Запитання 2

Картоплю сульфітують для...

варіанти відповідей

запобігти її потемнінню

запобігти її псуванню

щоб краще зберігалася

щоб видалити вічка

Запитання 3

До простих форм нарізування відносять такий вид нарізки:

варіанти відповідей

соломка, скибочки, кружальця, кульки

соломка, скибочки, кубики, кружальця

Часточки, соломка, кубики, кружальця

горішки, шишечки, зірочки

Запитання 4

Капусту нарізають на овочерізках або вручну такими формами

варіанти відповідей

кубиками, стрічками, соломкою

кільцями, півкільцями, шаткують

квадратиками (шашки), часточками, соломкою або січуть

соломкою, кільцями. шашками

Запитання 5

овочі нарізані кульками, горішками, грушками використовують для..

варіанти відповідей

варіння і смаження у фритюрі

запікання і варіння

припускання і варіння

смаження основним способом

Запитання 6

варені буряки нарізають складними способами для..

варіанти відповідей

смаження у фритюрі

варіння і припускання

оформлення холодни страв

оформлення гарячих страв

Запитання 7

позеленілі овочі не можна використовувати для теплової обробки та фігурного нарізання тому що...

варіанти відповідей

вони містять велику кількість соланіну

вони мають непривабливий вигляд

вони більш тверді, ніж інші овочі

вони більш м'які, ніж інші овочі

Запитання 8

Як краще зберігати коренеплоди перед тепловою обробкою?

варіанти відповідей

у холодній воді

нарізаними під вологою тканиною

цілими, не нарізаними, під вологою тканиною

цілими без води

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест