Смажильно-пекарське устаткування

Додано: 22 квітня
Предмет: Технології
Тест виконано: 1 раз
5 запитань
Запитання 1

В якому температурному діапазоні може змінюватися температура в об’ємі смажильно – пекарських шаф?

варіанти відповідей

250 – 4000 С

100 – 3500 С

200 – 3500 С

Запитання 2

Вкажіть мінімальну температуру до якої повинен нагріватися жир у гарячій зоні фритюрниці?

варіанти відповідей

1600 С

1800 С

2000 С

Запитання 3

Вкажіть неправильну відповідь. За призначенням смажильно – пекарське устаткування поділяється на :

варіанти відповідей

Сковороди, фритюрниці, грилі, шашличні печі

Смажильні та кондитерські шафи, конвектомати та пароконвектомати

Смажильні плити та харчо варильні котли

Запитання 4

Вкажіть процес, який неможливий під час використання смажильно – пекарського устаткування

варіанти відповідей

смаження ОС

тушкування

припускання

пасерування

смаження у фритюрі

випікання

запікання

бланширування

Запитання 5

В електрофритюрницях форма робочої камери виконана у вигляді якої геометричної фігури?

варіанти відповідей

усіченої піраміди

усіченого конусу

прямокутної піраміди

прямого конусу

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест