Що таке десерт?
Які інгредієнти допомагають поліпшити смакові якості солодких страв і надати їм аромат? ( оберіть декілька правильних відповідей).
За температурою подачі десерти поділяють :
До гарячих десертів відносять:
До холодних десертів відносять:
За складом продуктів десерти поділяють на : ( оберіть декілька правильних відповідей).
Продукт харчування з драглистою консистенцією, яку забезпечують гелеутворюючі властивості певних добавок - це
Збите желе, солодка десертна страва, яка готується на ароматичній основі з додаванням яєчних білків, меду, цукру, патоки - це
Легкий десерт на основі збитих яєчних білків. До складу входять попередньо подрібнені фрукти або ягоди, пюре, приправлені цукром і спеціями.
Основу цього десерту складають жовтки, сполучені з різними подрібненими інгредієнтами, а легкості надають добре збиті білки.
Заморожені фрукти та ягоди без цукру подають до столу...
Морозиво на основі соку і мякоті фруктів і ягід має назву...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома