Солодкі страви та напої.

Додано: 8 травня
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Температура подачі гарячих солодких страв....

варіанти відповідей

45

55

65

Запитання 2

Яка кількість крохмалю береться для приготування 1 кг густого киселю..

варіанти відповідей

20-30 г

100-120 г

60-80 г

Запитання 3

У чому полягає особливість приготування кави глясе...

варіанти відповідей

При відпуску кладуть вершки

При подачі в склянку кладуть пінку взяту з молока

Охолоджують і в келих кладуть кульку морозива

Запитання 4

До жельованих солодких страв належать...

варіанти відповідей

Компоти, киселі, самбуки, желе

Киселі, муси, желе, свіжі фрукти

Креми, желе, муси, самбуки, киселі

Запитання 5

Температура подачі морозива...

варіанти відповідей

4-6

10-14

8-10

0-2 градуса

Запитання 6

Як поділяють киселі по консистенції...

варіанти відповідей

Густі, напівгусті, рідкі

Рідкі, густі, напіврідкі

Густі, середньої густоти, напіврідкі

Запитання 7

Для приготування желе желатин замочують у...

варіанти відповідей

У чотирьох частинах холодної води

У восьми частинах холодної води

У чотирьох частинах теплої води

Запитання 8

Технологічний процес приготування компотів складається з наступних операцій..

варіанти відповідей

Підготовка фруктів, ягід, їх варіння у сиропі, проціджування

Сортування, промивання, їх варіння, протирання та з'єднання з сиропом

Підготування фруктів і ягід, варіння сиропу, з'єднання

Запитання 9

Норма заварки на 1 порцію чаю -200 г

варіанти відповідей

50

60

100

40

Запитання 10

Норма закладання на 1 порцію кави на 100 мл води...

варіанти відповідей

4-5 г

5-6 г

7-8 г

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест