Soup

Додано: 11 квітня 2020
Предмет: Англійська мова
Тест виконано: 134 рази
15 запитань
Запитання 1

Stock

варіанти відповідей

vegetable end pieces and onion skins, bones, parsley stems

made from bones not roasted or browned. Common type is chicken

seasoned liquid that forms the foundation of sauces and soups

Cooked only briefly, used in white sauces

Запитання 2

Clear liquid produced from simmering meats, vegetables, herb in water.

варіанти відповідей

Bouillon granules

Broth

Bouillon cubes

Запитання 3

Stocks, broths, and consommes are all ________ soups

варіанти відповідей

clear

pureed

thick

bisque

Запитання 4

What liquid is usually used for making stock?

варіанти відповідей

chicken broth

boullion

beef broth

water

Запитання 5

 Which of the following would you use if you were making a purred soup?

варіанти відповідей

a whisk

a plunger

a food processor

a knife

Запитання 6

Two broad categories of soup include:

варіанти відповідей

clear and thick 

bisque and consumme

clear and bisque

clear and cheese based

Запитання 7

A cold soup:

варіанти відповідей

griglia

gazpacho

azzurro

granoturco

Запитання 8

What is a stock-based soup with a thin, watery consistency?

варіанти відповідей

Thick Soup

Clear Soup

Chowder

Запитання 9

What is generally added to vegetable cream soups to give them texture?

варіанти відповідей

Broth

Cheese

A starch

water

Запитання 10

What type of specialty soup is generally made from shellfish?

варіанти відповідей

Bisque

Cream

Chowder

Запитання 11

What is a hearty soup that contains visibly large chunks of the main ingredients.

варіанти відповідей

Cold Soup

Puree Soup

Chowder

broth

Запитання 12

What are the five classifications of Soup?

варіанти відповідей

Clear, Thin, Thick, Specialty, International

Chowder, Bisque, Broth, Puree, Cream

Clear, Cloudy, Thick, International, Tomato

Specialty, Thick, Thin, Chowder, Puree

Запитання 13

Most bisque soups are made from what?

варіанти відповідей

Chicken

Seafood

Beef

Pork

Запитання 14

 Specialty soup that may be cooked or uncooked, and then chilled

варіанти відповідей

chowder

cold soup

bisque

cream soup

Запитання 15

Distinguished by unusual ingredients or methods

варіанти відповідей

clear soup

specialty soup

thick soup

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест