Соуси

Додано: 22 жовтня 2020
Предмет:
Копія з тесту: Соуси
Тест виконано: 43 рази
10 запитань
Запитання 1

Яка температура подавання гарячих соусів

варіанти відповідей

50-55°С

60-80°С;

65-70°С

Запитання 2

    Соуси середньої густоти використовують

варіанти відповідей

для запікання страв

для поливання страв

для тушкування страв

Запитання 3

Що кладуть в грибний соус для покращення смаку

варіанти відповідей

сметану

масло вершкове

вершки

Запитання 4

Який жир використовують для приготування молочного соусу

варіанти відповідей

рослинну олію

масло вершкове

тваринний жир

Запитання 5

Який соус готують без борошна

варіанти відповідей

молочний

польський

грибний

Запитання 6

Соус сухарний подають до

варіанти відповідей

страв з м'яса

страв з овочів

страв з риби

Запитання 7

Заправку для салату готують з такої сировини

варіанти відповідей

вода кип'ячена, сіль, оцет

олія рослинна, сіль, перець, цукор

олія, сіль, цукор, оцет, перець

Запитання 8

Маринад овочевий використовують

варіанти відповідей

для приготування м'ясних страв

для приготування овочевих страв

для приготування рибних страв

Запитання 9

Маса соусу на порцію

варіанти відповідей

75, 100, 125

75, 100

75, 100, 125, іноді 25

Запитання 10

З якого набору сировини готують соус майонез

варіанти відповідей

олія, яйця, гірчиця, цукор, оцет, сіль

олія, оцет, борошно, сметана, сіль

борошно, молоко, сметана, набір прянощів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест