Соус – це додатковий компонент страви ... .
Назвати соуси із загусниками
Готові гарячі соуси зберігають на марміті ... .
Маринад овочевий із томатом подають до ... .
Назвати похідний соус від червоного основного соусу.
До яких страв подають соус червоний із цибулею та огірками?
Порекомендувати соус до смаженої дичини та натуральних смажених котлет із баранини і свинини.
Біле сухе вино входить до рецептури ... соусу.
Який соус використовують для приготування тюфтельок?
До якої страви слід порекомендувати соус польський?
До якого соусу входить такий набір продуктів: олія, яйце (жовтки), гірчиця столова, цукор, оцет?
Як запобігти утворенню плівки на поверхні соусу?
До яких страв подають масло зелене?
Який соус слід порекомендувати до відвареної цвітної капусти?
Порекомендувати соус до відварених тріски та судака.
Похідним основного білого соусу є соус ... .
Сметанний соус зберігають не довше ніж ... .
Під час приготування яєчно-масляних соусів перед їх проварюванням до суміші вливають холодну воду, щоб ... .
Молочні рідкі соуси зберігають не більше ніж ... на марміті.
До тушкованої яловичини найліпше підійде ... .
До страви «Судак припущений» найбільш придатний ... соус.
Гарячі соуси подають за температури ... .
Холодні соуси подають за температури ... .
До лангету, биточків із січеного м’яса офіціант мусить порекомендувати соус ... .
До смаженого поросяти ліпше порекомендувати соус ... .
Яєчно-масляні соуси реалізують за температури не вище за 65 °С упродовж ... .
Назвати соус, що має такі органолептичні показники: смак насиченого м’ясного або курячого бульйону з ніжним ароматом пасерованих білого коріння і цибулі, трохи кислуватий; колір світло-кремовий; консистенція еластична, в’язка та однорідна, без грудочок
Майонез і салатні заправки зберігають у керамічному або емальованому посуді за температури не вище за 4–8 °С упродовж ... .
До круп’яних страв доцільно порекомендувати соус ... .
До фаршированої риби та холодцю підійде ... .
Солодкі соуси подають у ... соуснику.
Який загусник надає соусам більш ніжної консистенції?
Абрикосовий соус подають до ... .
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома