Основні способи теплової обробки це:
До способів варіння не належить:
До комбінованих способів належать:
Короткочасне обсмажування продукту із жиром або без нього за температури не вищій за 120°С без утворення рум’яної кірочки називається
Спосіб теплової обробки, під час якої продукти занурюють у рідину на третину її об’єму або готують у власному соку в посуді під закритою кришкою, називається
Жир для смаження основним способом розігрівають до температури
Жир для смаження у великій його кількості (фритюр) розігрівають до температури
Папільйот – це спосіб теплової обробки...
Співвідношення жиру і продукту під час смаження у фритюрі має бути (мінімум):
Температура у найтовстішій частині продукту до моменту готовності під час теплової обробки має бути не менше:
До бланшування вдаються, позаяк воно...
Молочний столовий маргарин використовують:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома