Основними способами теплової обробки є:
Припускання - це:
Смаження у фритюрі проводять при температурі жиру:
Для тушкування продукти попередньо:
Пасерування - це:
Маса риби, м'яса, птиці, субпродуктів після теплової обробки зменшується за рахунок процесів:
Красива золотиста скоринка при смаженні картоплі, випіканні борошняних виробів утворюється за рахунок процесів:
Смаження у жаровій шафі здійснюють при температурі:
Бланшування - це спосіб теплової обробки, який належить до:
Денатурація білків розпочинається при температурі:
При тривалому і бурхливому кипінні у воді жир:
Основний спосіб смаження - це теплова обробка продуктів при температурі:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома