Основними способами теплової кулінарної обробки є
Припускання - це вид..
Тушкування - це спосіб теплової обробки, який належить до
До комбінованого способу теплової обробки відносять
Пасерування - це спосіб теплової обробки, який належить до
Основний спосіб смаження - це теплова обробка продукту при температурі
При припусканні продукт занурюють у рідину на..
Бланшування - це спосіб теплової обробки, який належить до
Фламбування - це...
Томати бланшують з метою
Як обробляють капусту, якщо вона пошкоджена гусінню?
Як називається процес розділення овочів за розміром, ступенем достигання, якістю?
Оберіть види простої нарізки овочів
Вкажіть форми нарізування буряка
Вкажіть, до якої групи овочів відноситься ревінь
Оберіть які операції повинні бути в технологічній схемі обробки цибулі ріпчастої
Як правильно мити зелень?
Для збереження форми продукта при смажені використовують...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома