ОФ3.2.3 ОТРИМАННЯ ТА ПОДАЧА СОЛОДКИХ СТРАВ ТА НАПОЇВ

Додано: 28 листопада 2020
Предмет:
Тест виконано: 52 рази
11 запитань
Запитання 1

Десерти - це:

варіанти відповідей

ті самі солодкі страви, але в більшій порції 

це поєднання солодкої страви, фруктів та кондитерських виробів, але в менших ніж це прийнято порціях

це кондитерський виріб, фрукти, ягоди чи солодка страва подані в кінці трапези

Запитання 2

Свіжі фрукти на банкеті бажано подавати: 

варіанти відповідей

у вазах на низькій ніжці

у вазах на високій ніжці 

у вазах без ніжки

Запитання 3

Великі грона винограду при подаванні у вазі:

варіанти відповідей

розрізаємо ножицями по 5-6 суцвіть так кладемо у вазу як одне ціле

кладемо велике гроно так,щоб кінці звисали з країв вази

розрізаємо навпіл і кладемо у вазу легкою гіркою

Запитання 4

Для вживання фруктів стіл сервіруємо: 

варіанти відповідей

десертними тарілками, ножем та виделкою 

пиріжковими тарілками та фруктовим ножем і виделкою 

десертними тарілками та фруктовим ножем

Запитання 5

Напої із ягід і фруктів подаємо: 

варіанти відповідей

у фужерах 

у бокалах

у склянках з товстим дном

Запитання 6

Фламбування десертів це:

варіанти відповідей

порціонування страви на очах у гостей 

це підпалювання десерту, облитого коньяком на підсобному столику

це підпалювання десерту, які облиті коньяком чи спиртом на спеціальній сковорідці

Запитання 7

Порцінований торт подають кожному гостеві: 

варіанти відповідей

на десертній тарілці гострим кутом дог гостя з десертною виделкою

на пиріжковій тарілці з паперовою серветкою з чайною ложкою

на пиріжковій тарілці з десертною ложкою.

Запитання 8

Кришку з коробки з цукерками після відкриття офіціант: 

варіанти відповідей

прибирає зі столу

кладе зверху злегка прикривши коробку 

кладе під низ коробки

Запитання 9

 Цукерки в коробках подаємо на стіл: 

варіанти відповідей

російським способом 

французьким способом

обидві відповіді правильні

Запитання 10

Холодні солодкі страви подають у кількості на порцію: 

варіанти відповідей

250 -300 г

150-200 г 

50-100 г

Запитання 11

 Гарячі солодкі порціновані страви з температурою подавання 55 о С подають: 

варіанти відповідей

на десертній мілкій тарілці 

у металевій креманці 

у посуду, в якому готували

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест