1. Які завдання стандартизації?
2. Поясніть значення терміна "показник якості продукції"
3. Укажіть сферу дії стандартизації:
4. В Україні розрізняють:
5. Укажіть завдання управління якістю продукції.
6. Міждержавний стандарт (МДСТ, ГОСТ) це:
7. Галузеві стандарти розробляють на:
8. Які задачі контролю якості продукції підприємств
ресторанного господарства?
9. Які показники якості продукції встановлюють органолептичними методами?
10. Скільки груп стандартів розрізняють у Єдиній системі технологічної документації (ЄСТД) ?
11. На скільки класів поділяється промислова продукція з метою оцінки рівня її якості?
12. Як часто проводиться бракераж готової продукції на підприємствах ресторанного господарства?
13. Хто здійснює лабораторний контроль якості продукції підприємств ресторанного господарства ?
14. Укажіть, як можна за хімічними показниками встановити ступінь свіжості м'ясного натурального напівфабрикату
15. Згідно з яким документом технік-технолог виготовляє технологічну картку?
16. Укажіть національні системи станоартизації.
17. Стандарти підприємств (СТП) розробляють на:
18. Укажіть функції бракеражної комісії.
19. При хімічному дослідженні м'ясного натурального напівфабрикату реакцією на лакмус червоний лакмусовий папір не синіє.
20. Які методи розрізняють залежно від способу отримання інформації про значення показників якості продукції?
21. Хто здійснює державний нагляд за додержанням стандартів, норм і правил, станом засобів вимірювань?
22. При органолептичній оцінці якості борщу українського було відмічено нехарактерний для страви бурувато-коричневий колір.
23. Яким документом завіряються результати сертифікації?
24. При хімічному дослідженні м'ясного натурального напівфабрикату реакцією на лакмус червоний лакмусовий папір став синім
25. Укажіть мету бактеріологічного дослідження м 'яса
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома