Знайти серед зображених їстивних грибів печериці:
Вкажіть назви шапкових грибів:
Вкажіть на картинці отруйний гриб :
Вкажіть на отруйні гриби :
Виберіть правильні твердження:
За ступенем небезпечності отруйні гриби поділяють на групи :
Гриби вирощені в умовах промислового виробництва,мають переваги перед природними грибами:
До грибів 2- ї категорії належать гриби ,які мають високі смакові властивості і можуть вживатися в їжу після будь-якої термічної обробки ,проте не в сирому вигляді :
До 4-ї категорії входять гриби:
Мухомор зелений або бліда поганка належить до грибів
Гриб синяк (Gyroporus cyanescens) належить до грибів :
До грибів 1-ї категорії належать гриби,які смачні ,легко засвоюються організмом ,перед вживанням не потребують термічної обробки:
Найкращі та найсмачніші гриби, смачні, легко засвоюються організмом, перед вживанням не потребують термічної обробки, можуть використовуватись сирими у складі свіжих грибних салатів - це
Дереворуйнуючі гриби :
Гриби,занесені до Червоної книги України :
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома