http://nmc-pto.zp.ua/old/data/0024/17_2011.pdf
Розмір стандартного столового ножа дорівнює діаметру:
Рибні прибори (ніж та виделка) використовують у сервіровці при подаванні:
Прибор для фруктів відрізняється від десертного:
Виделка для розкладання лимонів має:
Ніж-виделка для нарізання і розкладання сиру має:
Для перекладання кускового цукру та кондитерських виробів використовуємо:
При відсутності спеціальних щипців для подавання других страв, офіціант може користуватися такою парою:
Закусочна виделка при накладанні на закусочну тарілку:
При подаванні супу в бульйонній чашці разом з супом подається:
Столову білизну - скатертини, серветки, ручники та рушники виготовляють:
Скатертинове полотно (шириною більше 150 см) використовують для пошиву скатертини для банкету – фуршет довжиною:
Спідниця із штучного білого та кольорового шовку, іншого матеріалу використовується для драпіровки столів при організації:
Серветки з бавовняної тканини (25х25 см) зволожені призначені:
Підноси при обслуговуванні:
Для вишуканих форм складання серветок використовують столові серветки розміром:
Кольорові серветки розміром 35х35 см, 30х30 см називають:
При подаванні страв офіціант використовує:
Рушник повинен бути гладеньким:
Рушник виготовлений із льону або бавовни має розмір:
Білий рушник призначений:
Не рекомендується рушник класти:
Рушник для офіціантів виготовляється:
Розмір рушника:
Для сервірування банкетного столу столову білизну слід:
Столову білизну маркують з внутрішньої сторони:
Рушником:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома