До якої температури підігрівають воду чи молоко для приготування тіста для вареників?
Як довго потрібно витримати тісто для вареників із пшеничного борошна перед формуванням для набухання клейковини?
Вареники по-селянськи подають із ... .
Які вареники подають гарячими в горщиках?
Тісто готують на кефірі й молоці для вареників ... .
Тісто з такого набору продуктів: борошно пшеничне, сметана, сода питна, сіль, – готують для вареників ... .
Яку страву готують за такою технологією: з борошна, води, яєць, солі замішують круте тісто і залишають на 30–40 хвилин для набухання клейковини. Готове тісто розкачують завтовшки 1 мм, трохи підсушують, нарізають смужками завширшки 1–1,5 см і завдовжки 6–7 см, потім варять у підсоленій воді до готовності. Виймають з окропу, змішують зі смаженим салом, протертим сиром, заливають сметаною і прогрівають у жаровій шафі?
Назвати виріб із такими ознаками якості: вироби правильної форми, поверхня гладенька, без тріщин і розривів. Консистенція м’яка. Смак і запах відповідають виробу із прісного тіста з певного виду борошна. Колір на розрізі від світло-сірого до світло-кремового.
За якої температурі смажать млинці і млинчики?
Назвати виріб за такими ознаками якості: форма овальна або кругла, вироби завширшки 5–6 см добре пропечені, политі маслом, або сметаною, або медом, або посипані цукровою пудрою. Смак трохи солодкуватий, в міру солоний. Колір поверхні від золотаво-жовтого до світло-коричневого, на розрізі – жовтий. Консистенція – великопориста, м’яка, еластична.
Назвати страву, яку готують за такою технологією: із гречаного борошна, солі і води замішують некруте тісто. Підготовлене тісто скачують у джгут і нарізають на шматочки масою 10–15 г та варять у підсоленій воді. Готові вироби відкидають на друшляк і змішують із ріпчастою цибулею, підсмаженою на олії або салі.
Готові вироби з тіста реалізують протягом ... за температури 6–20 °С.
Для яких виробів готують рідке тісто?
Чому під час смаження млинці погано знімаються з пательні, рвуться?
Скільки часу варять вареники?
Назвати страву, яку готують за такою технологією: з борошна, молока, яєць, соди замішують прісне тісто, розкачують шаром 2–2,5 мм, нарізують невеликими квадратами і з’єднують два протилежні кути квадрата. Варять у підсоленій киплячій воді 10–15 хвилин, відкидають на друшляк, потім трохи підсмажують на вершковому маслі. Подають із медом або сметаною.
Налисники з м’ясом слід подавати із ... .
Із борошна пшеничного, крохмалю картопляного, молока, яєць, цукру, солі, сала-шпик можна приготувати налисники ... .
Як слід нарізати капусту для приготування галушок із капустою?
Як довго витримують тісто для вареників із пшеничного борошна перед формуванням для набухання клейковини?
Яке співвідношення борошна і води для млинців?
Назвати набір сировини для приготування млинчиків.
Які вироби готують з опарного дріжджового тіста?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома