Скільки етапів розрізняють у розвитку української кухні
Для української кухні притаманним є
В українській кухні дуже багато продуктів зазнають
Для української кухні притаманним є
Як називали місце, де українці готували їжу
Для української кухні притаманним є
Головна особливість української кухні - це
Географічні та кліматичні умови існування українського народу були настільки різноманітні, що дозволяли харчуватися
Хліб із житнього тіста з*явився в українській кухні в період
У період розквіту української кухні з крові забитих тварин стали готувати
У якому етапі розвитку української кухні з*явиляються німецькі бутерброди, французські та голландські сири, поєднані зі старими українськими стравами
Скільки разів у сільській місцевості українці вживали їжу?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома