Одна з найпоширеніших страв з вареного тіста з начинкою. Як начинку ,використовують: картоплю, мак, сир, вишні, капусту тощо.
Одна із найпопулярніших укрїнських страв
Типова для української кухні страва Полтавщини. Тісто, замішане на воді з яйцем, розкачується качалкою, щоб товщина коржа була 1-1,5см. Ріжеться на невеликі шматочки і вариться у підсоленій воді.
Смажена на олії страва з тертої сирої картоплі, з додаванням яйця, солі,борошна,сметани, цибулі.
Назва страви
Харчування українців формувалося в залежності від
Чи правда,що святкові страви готувалися за рецептами повсякденної кухні, але мали вищу калорійність завдяки м'ясним, рибним, жировим компонентам.
Борошняний виріб, який подається з борщем.
Яку сировину використовують для приготування млинців?
Яке по консистенції має бути млинцеве тісто?
Як підготувати сировину для приготування млинців?
Голубці загортають у:
Назвіть інвентар,який потрібний при приготуванні борщу
З чим їдять сало?
Пшоняна каша з салом називається
Традиційний карпатський десерт, який готують на пару з начинками з сиру, ягід, фруктів, вареня, називається
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома