Страви з круп

Додано: 27 квітня 2022
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 128 разів
7 запитань
Запитання 1

З якої злакової культури одержуюють манну крупу?

варіанти відповідей

овес

пшениця

ячмінь

рис

Запитання 2

Які крупи виробляють з ячменю?

варіанти відповідей

ячні

булгур

перлові

манні

Запитання 3

З якої злакової культури одержують пшоно?

варіанти відповідей

пшениця

просо

рис

ячмінь

Запитання 4

Які види круп промивають перед варінням?

варіанти відповідей

всі крупи

не подрібнені

плющені

жодну крупу промивати не треба

Запитання 5

В якіх каструлях краще варити каші?

варіанти відповідей

з товстим дном

в глибоких

в широких

Запитання 6

Від чого залежить густина каші?

варіанти відповідей

виду крупи

від співвідношення кількості крупи і рідини

виду посуду, в якому варять

від кількості доданої солі

Запитання 7

В яку воду краще засипати крупи під час варіння каш?

варіанти відповідей

холодну

окроп

теплу

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест