Яких харчових речовин найбільше містять страви з круп?
Які крупи не промивають?
Назвати вихід в’язкої гречаної каші з 1 кг крупи.
З якої крупи готують кашу в’язку з гарбузом?
У якому посуді рекомендується варити розсипчасту кашу?
Назвати вид каші за консистенцією за такими органолептичними показниками: зерна добре зварені, зберегли форму, легко відокремлюються одне від одного.
Назвати вид каші за консистенцією за такими органолептичними показниками: каша має густу консистенцію, за температури 60–70 °С тримається в тарілці гіркою, не розпливається, крупинки добре розварені, але не злипаються між собою.
За якої температури обсмажують сиру гречану крупу в жаровій шафі?
Готові каші зберігають на марміті за температури 70–80 °С протягом не більше ніж ... .
Маса та об’єм круп під час варіння збільшуються за рахунок ... .
Коли солять бобові під час варіння?
Який приварок макаронних виробів, що готують у зливний спосіб?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома