Деформація шматків м’яса під час варіння обумовлена
Свинину відварну подають з соусом
Виберіть частини м’якоті м’яса яловичини, які використовуються для варіння
Швидкість утворення кірочки на поверхні м’яса і втрати маси залежить від
Напівфабрикати натуральні порційні зі свинини, телятини, баранини
Для біфштекса з насічкою напівфабрикат готують з
При відпуску ескалоп
Особливістю приготування азу є
Мозок смажений у фритюрі подають з соусом
Виберіть гарнір для подачі філе з соусом
Підберіть гарнір до зраз відбивних
Які з названих н/ф відносять до н/ф із котлетної маси
Назвіть компоненти
страви з “Люля-кебаб”
Втрати при тепловій обробці у виробів з січеної маси складають
Биточки подають з соусами
Тюфтельки тушкують в жаровій шафі.
Для биточків по-козацькому використовують
Рулет з цибулею і яйцем під час теплової обробки потріскався
Виберіть гарнір для подачі біфштекса з цибулею
М'ясо нарізане брусочками вагою 10-15 гр., посипане сіллю та перцем, смажать до готовності, потім додають пасеровану цибулю, томатне пюре і смажать ще 2-3 хв. це -
Сардельки відварюють в підсоленій киплячій воді -
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома