Страви з припущеної риби

https://vseosvita.ua/test/stravy-z-prypushchenoi-ryby-363712.html

Додано: 25 квітня
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

1. Яку рибу використовують для припускання? 

варіанти відповідей

жирну рибу

рибу з вираженим специфічним смаком

рибу з ніжною шкірою і м'якоттю 

Запитання 2

Порційні шматочки риби укладають в посуд для припускання під кутом:

варіанти відповідей

45*

30* 

90*

Запитання 3

Яку воду підливають до цілої риби?

варіанти відповідей

холодну

киплячу

гарячу

Запитання 4

Скільки часу припускають фаршировану рибу?

варіанти відповідей

25-40 хв

15-20 хв

25-45 хв

Запитання 5

Смак припущеної риби можна поліпшити, якщо під час припускання додати:

варіанти відповідей

грибний відвар

бульйон

сметану

Запитання 6

Для зберігання форми під час припускання рибу...

варіанти відповідей

карбують

порціонують

перев'язують шпагатом

Запитання 7

Скільки необхідно рідини для припускання 1 кг риби?

варіанти відповідей

0,3 л

1,0 л

0,5 л

Запитання 8

Яку рибу припускають у пряному відварі? 

варіанти відповідей

хек

судак

тріска

Запитання 9

За 10 хв до закінчення припускання додають....

варіанти відповідей

лавровий лист

грибний відвар

прянощі

Запитання 10

Чи треба при припускання закривати щільно посуд? 

варіанти відповідей

так

ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест