Страви з прісного тіста

Додано: 6 травня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 62 рази
10 запитань
Запитання 1

З скількох процесів складається технологія приготування вареників?

варіанти відповідей

5

6

7

Запитання 2

Для приготування ліверної начінки, беруть?

варіанти відповідей

легені, печінку, пупок;

легені, печінку, серце;

печінку, сало, серце

Запитання 3

Для приготування начинки з квашеної капусти, її?

варіанти відповідей

обсмажують

тушкують

припускають

Запитання 4

Скільки існує способів формування вареників?

варіанти відповідей

3

4

2

Запитання 5

Скільки хвилин варять вареники?

варіанти відповідей

4-5 хв

5-6 хв

5-7 хв

Запитання 6

Скільки штук вареників подають на порцію ?

варіанти відповідей

7-8 шт

8-10 шт

12-13 шт

Запитання 7

Яка маса тіста для приготування чебурека?

варіанти відповідей

50г

60г

80г

Запитання 8

Скільки чебуреків відпускають на порцію?

варіанти відповідей

1шт

2шт

3шт

Запитання 9

Тісто для пельменів розкачують завтовшки?

варіанти відповідей

0,5-1см

1-1,5мм

2-3мм

Запитання 10

Скільки штук пельменів подають на порцію?

варіанти відповідей

7-8 шт

8-10 шт

14-15 шт

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест