Рибу смажену доводять до готовності при температурі
Рибу запечену з соусом та сиром
Рибу смажену в тісті подають з
Для фарширування шкіру “панчохою” знімають з
1. Відварну і припущену рибу до подавання зберігають на марміті у бульйоні не більше як:
Для варіння рибу нарізають під кутом
Рибні зрази, що мають форму напівмісяця, називаються…
Підберіть соус до страви « Риба смажена в тісті»
До фрікадельок рибних , в масу додають
Для смаження рибу нарізають під кутом
Під час приготування страви «Риба тушкована у томаті з овочами», овочі укладають…
Для страви «Риба запечена з картоплею по-російському»,порційні шматки риби…
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома