Методи кулінарної обробки

Додано: 13 вересня 2022
Предмет: Технології
Тест виконано: 88 разів
10 запитань
Запитання 1

МЕХАНІЧНА ОБРОБКА ПОДІЛЯЄТЬСЯ НА ПРИЙОМИ:

варіанти відповідей

фізичнІ, хімічні

Механічні, гідромеханічні

теплові, механічні

ГІДРОМЕХАНІЧНІ, фізичні

Запитання 2

Фільтрування це

варіанти відповідей

миття продуктів

поновлення первиних властивостей

пропускання рідини через пористу перегородку

Запитання 3

Теплова обробка поділяється на:


варіанти відповідей

механічну, гідромеханічну, фізичну

хімічну, органічну, біологічну

основну, допоміжну

комбіновану,

Запитання 4

Варіння це нагрівання продукту до температури:

варіанти відповідей

1800 С

1500 С

1600 С

1000 С

Запитання 5

Припускання це

варіанти відповідей

нагрівання продукту в атмосфері насиченої водяної пари, коли продукти не стикаються з киплячою водою

варіння продукт в невеликій кількості рідини. Продукт заливають рідною на 1/3 об’єму, закривають кришкою і нагрівають.

варять продукти при зниженій температурі не вищий ніж 900 С., яку підтримують протягом усього періоду теплової обробки. Для цього використовують на плитний посуд.


Запитання 6

Варіння під тиском і у вакуумі при підвищеному тиску теплової обробки збільшується до 

варіанти відповідей

до 1350 С

до 1400 С

до 1500 С

до 1300 С

Запитання 7

Основний спосіб смаження

варіанти відповідей

при температурі 140-1500 С

при температурі 120-1300 С

при температурі 160-1700 С

при температурі 240-2500 С

Запитання 8

Смаження у фритюрі здійснюють при температурі

варіанти відповідей

160-1800 С

180-1900 С

190-2000 С

210-2800 С

Запитання 9

Варіння в СВЧ-апаратах це

варіанти відповідей

варіння під тиском

перетворення електричної енергії в теплову

нагрівання продукту електричними тенами

нагрівання продукту на відкритому вогні

Запитання 10

Смаження в жаровій шафі здійснююється при температурі до:

варіанти відповідей

3000 С

2900 С

2800 С

2700 С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест