1. Якою водою заливають цілі тушки риби?
2. Якою водою заливають порційні шматочки?
3. Скільки потрібно води на 1 кг риби?
4. Яка тривалість варіння дрібної риби?
5. Скільки часу варять пласти риби?
6. Тривалість варіння риби починається ....
7. Для збереження природного кольору форелі і лососевих під час варіння додають ....
8. Для пом'якшення смаку при варінні сома і тріски, додають..
9. Морську і океанічну рибу варять у якому відварі?
10. В якому посуді не можна варити рибу?
11. Чому не можна доливати воду під час варіння риби?
12. Що відбудиться, якщо рибу варити при бурхливому кипінні?
13. Який гарнір краще подавати до припущеної риби?
14. Варену рибу , яку використовують для гарячих страв, до подавання зберігають у....
15. Як підготовлену рибу до варіння цілими тушками викладають на решітку?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома