Тістечко - це виріб, який має масу:
Для приготування: "Яблука в шаровому тісті" тісто розкачують:
Оберіть правильну схему підготовки яєць до виробництва
Вироби з листково-прісного тіста з поганим підйомом, поясніть причину:
М'якуш прісно-листкового н/ф ,щільний з загартуванням
Для приготування пісочного тіста використовують борошно з клейковиною (28-30%)
Тістечко “Кошик з кремом і фруктами” випікають при температурі:
Тістечка штучні розкачують товщиною:
Для приготування пісочного напівфабрикату, масло:
Для приготування пісочного н/ф, яйця:
В процесі приготувані прісно-листкового н/ф утворюється:
Оптимальні температурні режими випікання листкових виробів.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома