Тістечка з прісно-листкового та пісочного тіста.

Додано: 23 листопада 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 212 разів
12 запитань
Запитання 1

Тістечко - це виріб, який має масу:

варіанти відповідей

33-110 гр

55-175 гр

84-110 гр

Запитання 2

Для приготування: "Яблука в шаровому тісті" тісто розкачують:

варіанти відповідей

товщиною 1-2 мм., та квадратом 12Х12 см

товщиною 4-5 мм., та квадратом 12Х12 см

товщиною 2-3 мм., та квадратом 12Х12 см

Запитання 3

Оберіть правильну схему підготовки яєць до виробництва


варіанти відповідей

  яйця миють, споліскують, перевіряють свіжість, розбивають


яйця дезинфікують, миють, споліскують

перевіряють якість, миють, дезинфікують, ополіскують

яйця дезинфікують, нейтралізують соду, споліскують

Запитання 4

Вироби з листково-прісного тіста з поганим підйомом, поясніть причину:


варіанти відповідей

Тісто мало неправильну температуру випікання

Тупі ножі або виїмки; масло або начинка підтікали на краю

Тісто прошаровано при не правильній температурі або між розкачуванням не вистоялося.

Запитання 5

М'якуш прісно-листкового н/ф ,щільний з загартуванням

варіанти відповідей

Тісто прошаровано при не правильній температурі або між розкачуванням не вистоялося.

Мало масла; при шарувані погано змітали борошно з тіста; жир частково витік.

Мало масла; при шарувані погано змітали борошно з тіста; жир частково витік

Запитання 6

Для приготування пісочного тіста використовують борошно з клейковиною (28-30%)

варіанти відповідей

18-22%

28-30%

33-38%

Запитання 7

Тістечко “Кошик з кремом і фруктами” випікають при температурі:


варіанти відповідей

t0=200-2200C

t0=200-2300C

t0=240-2600C

Запитання 8

Тістечка штучні розкачують товщиною:


варіанти відповідей

3 мм

5 мм

7 мм

Запитання 9

Для приготування пісочного напівфабрикату, масло:

варіанти відповідей

розтоплюють

розмягчують

заморожують

Запитання 10

Для приготування пісочного н/ф, яйця:

варіанти відповідей

в тісто додають відразу

в тісто додають порціями

взагалі не додають

Запитання 11

В процесі приготувані прісно-листкового н/ф утворюється:

варіанти відповідей

150 шарів

10 шарів

144 шарів

Запитання 12

Оптимальні температурні режими випікання листкових виробів.


варіанти відповідей

180-195°С

200-210°С

210-275°С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест