Страви з яєць та сиру

Додано: 26 квітня 2022
Предмет: Технології
Копія з тесту: Страви з яєць та сиру
Тест виконано: 25 разів
11 запитань
Запитання 1

Які продукти не входять до складу омлету натурального :

варіанти відповідей

яйця

молоко

борошно

сіль

Запитання 2

Чим відрізняється пудинг від запіканки?

варіанти відповідей

Пудинг готується на пару

У пудинг додають збиті білки

У запіканку додають горіхи

Запитання 3

Яку форму має фарширований омлет?

варіанти відповідей

Округлу

Трикутну

Довгастого пиріжка

Запитання 4

Який спосіб теплової обробки не використовують для приготування страв з яєць та сиру?

варіанти відповідей

Варіння

Смаження

Тушкування

Запікання

Запитання 5

Який з компонентів не входить до складу лінивих вареників?

варіанти відповідей

Борошно

Розпушувач

Сир

Яйця

Запитання 6

Яка паніровка використовується при приготуванні сирників по-київськи

варіанти відповідей

Біла паніровка

Борошно

Сухарі

Запитання 7

При приготуванні запіканки з сиру можна використовувати крупу:

варіанти відповідей

Рисову

Манну

Пшеничну

Запитання 8

Що таке меланж?

варіанти відповідей

Суміш білків та жовтків заморожених

Суміш білків та жовтків висушених

Суміш жовтків з сіллю заморожених

Запитання 9

Готовність сирної запіканки визначають :

варіанти відповідей

за утворенням кірочки, проколюючи

дерев’яною паличкою.

за відставанням від стінок листа.

за утворенням підсмаженої кірочки і відставанням від стінок листа, проколюючи дерев’яною паличкою.

Запитання 10

Вкажіть продукти взаємозаміни яєць

варіанти відповідей

яєчний порошок

 

 яєчне борошно

  

меланж

  

сухий білок

Запитання 11

Перед приготуванням гарячих страв кисломолочний сир 

варіанти відповідей

протирають через протиральну машину, сито

  

загортають у чисту тканину і відтиска­ють під пресом.

  

не роблять ніякої підготовки

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест