Страви з яєць та сиру

Додано: 20 січня 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 912 разів
12 запитань
Запитання 1

Які продукти не входять до складу омлету натурального :

варіанти відповідей

яйця

молоко

борошно

сіль

Запитання 2

Скільки необхідно молока для приготування омлету з 2 яєць:

варіанти відповідей

15 гр

30 гр

40 гр

Запитання 3

Для чого необхідно протирати сир перед приготуванням страви?

варіанти відповідей

розтерти грудочки для однорідності маси

прибрати зайву вологу

покращити смак

Запитання 4

Чим відрізняється пудинг від запіканки?

варіанти відповідей

Пудинг готується на пару

У пудинг додають збиті білки

У запіканку додають горіхи

Запитання 5

Чи підлягають тривалому зберіганню страви з яєць?

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 6

Яку форму має фарширований омлет?

варіанти відповідей

Округлу

Трикутну

Довгастого пиріжка

Запитання 7

Яким способом не можна готувати страви з яєць та сиру?

варіанти відповідей

Варіння

Смаження

Тушкування

Запікання

Запитання 8

Який з компонентів не входить до складу лінивих вареників?

варіанти відповідей

Борошно

Розпушувач

Сир

Яйця

Запитання 9

Яка паніровка використовується в сирниках по-київському?

варіанти відповідей

Біла паніровка

Борошно

Сухарі

Запитання 10

При приготуванні запіканки з сиру, яку крупу використовують?

варіанти відповідей

Рисову

Манну

Пшеничну

Запитання 11

Що необхідно додавати у воду при варінні яєць без скорлупи?

варіанти відповідей

Олію та сіль

Оцет та сіль

Молоко та сіль

Запитання 12

Що таке меланж?

варіанти відповідей

Суміш білків та жовтків заморожених

Суміш білків та жовтків висушених

Суміш жовтків з сіллю заморожених

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест