Що означає технологія sous-vide
В якій послідовності готується така їжа:
А страва готується порівняно довго і при низьких температурах
Б продукт поміщають у спеціальний пакет, із якого відкачують повітря.
В пакет із продуктом кладуть у воду, нагріту до сталої температури
Виберіть плюси такого приготування їжі
Які пристосування можна використовувати в технології приготування "су-від"
Як рекомендується додавати спеції до продуктів в вакуумній упаковці
Якщо немає водяної печі, які електроприлади можна використати
Мінуси, вони теж є в цій технології
Завдяки точному контролю часу та температури, при кожному приготуванні ви отримуєте однаково смачний результат. Продукти зберігають свої найкращі смакові якості та текстуру, не пересушуються. Ця категорія плюсів -
Під час приготування не використовуються зайві олії та жири, що суттєво знижує калорійність страви та підвищує її корисність.До цієї категорії плюсів відноситься -
Їжа, приготовлена традиційним способом, висихає, через що вона втрачає багато якостей: смак, текстуру, соки, об'єм тощо. Стейк су-вид залишається соковитим і зберігає свій первісний обсяг.Звдяки цьому ми
Збереження корисних властивостей товарів відбувається завдяки
Що можна робити з запакованими продуктами
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома