За технологією приготування соуси є
На бульйоні з курки готують
Для чого використовують масляні суміші
Тонізуючими речовинами чаю є
Продукти, вироблені або вирощені у певному регіон і використані для приготування страв називають
Особливість приготування капусняків.
Десертні страви з утворенням желе - це
При якій температурі у суп-пюре вводять льєзон з жовтків та молока
Борщ Полтавський подають…
Дайте назву процесу обробки страви відкритим полум’ям
З сосисками готують і подають борщ
Зазначте, до яких страв не подають соус сметанний
Борщ полтавський заправляють
Температура подавання гарячих десертів
Муси відрізняються від желе тим, що…
Для кольору в борщ додають
Чим відрізняється холодна страва від закуски
Що додають у воду при варінні яєць без шкарлупи?
Як розморожують рибу з хрящовим скелетом?
Підберіть вид панірування для ромштексу
Змішування і подріблення компонентів для приготування страви при постійному нагріванні називають
Котлети по-київськи фарширують
Чим ароматизують солодкі супи
Специфічний спосіб приготування продуктів на водяній бані називають
Для полегшення обробки риби осетрових порід використовують
Сферізація це створення
Для збереження вітамінів в овочах слід
Картопля смажена у фритюрі "пай" це
Науковий підхід у приготуванні страв з вивченням фізико-хімічних процесів називають
Поєднання елементів різних кулінарних традицій називають кухнею
Який спосіб теплової обробки найчастіше використовують в
сучасній українській кухні?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома