Професійно-практична підготовка. Тестові завдання. Тема 3.2 "Приготування супів"
Вкажіть температуру подавання солянок, розсольників, капусняків:
Які особливості приготування розсольника домашнього?
Якому виду розсольника відповідають надані особливості приготування: готують з додаванням картоплі, листів салату або шпинату, підсмаженого на жиру борошна, відвареного окремо серця
Розсольник, який готують з додаванням квасолі називається:
Як підготувати солоні огірки при приготуванні розсольнику?
Як підготувати крупи при приготуванні розсольнику?
Чому солоні огірки додають в кінці приготування супа?
Якщо смак розсольника недостатньо гострий, необхідно додати:
Обов’язковою складовою частиною солянки м’ясної збірної є:
Якому виду солянки відповідають надані особливості приготування: готують на м’ясному бульйоні з додаванням м’ясних копченостей, солоних огірков, картоплі:
В солянку м’ясну збірну при подачі в тарілку кладуть:
При приготуванні бульйону для солянки збірної м’ясної він мутніє від:
Чим відрізняється солянка від інших супів?
Солянки мають насичений гострий смак і пряний аромат завдяки:
Що називають соляночним брезом?
За поданими продуктами визначити назву страви: свиняча грудинка, капуста квашена, квасоля, цибуля ріпчаста, морква
При приготуванні щів і капусняків квашену капусту попередньо:
Який капусняк готують із пшоняною крупою?
Вкажіть термін зберігання капусняків, розсольників:
Основним продуктом для приготування капусняків є:
Що є обов’язковою складовою розсольнику?
На якому етапі приготування солять капусняк з кислої капусти:
Капусняк, який готують без картоплі це:
Який капусняк можна готувати як на бульйоні з жирної свинини так і на рибному бульйоні?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома