9 липня о 18:00Вебінар: Інклюзивна освіта в середній та старшій школі

Техніка нарізанна овощів

Додано: 30 вересня 2020
Предмет: Технології, 11 клас
12 запитань
Запитання 1

Соломка нарізається:

варіанти відповідей

довжина 4-5см, поперечний переріз 0.2*0.2.

довжина 3-4, поперечний переріз 0.2*0.2.

довжина 4-5см, поперечний переріз 0.3*0.3.

Запитання 2

Брусочки нарізаються:

варіанти відповідей

довжина 3-4см, поперечний переріз 1*1.

довжина 4-5, поперечний переріз 1*1.

Запитання 3

Кубики є:

варіанти відповідей

2*2

1*1

0.5*0.5

2.5-2.5

Запитання 4

Скибочки є:

варіанти відповідей

великі 2-2.5

середні 1-1.5

малі 0.5-1.5

Запитання 5

Кружальця є:

варіанти відповідей

діаметр 2-2.5см, товщина 0.1-0.3

діаметр 2см, товщина 0.1-0.2

Запитання 6

Часточки є:

варіанти відповідей

діаметр 2-4см. Розріз на 4 рівні частини.

діаметр 1-2см. Розріз на 2 рівні частини.

діаметр 3-4см. Розріз на 4 рівні частини.

Запитання 7

Шашки є:

варіанти відповідей

Смужки завтовшки 1.5-2.5 см у поперек капусти

Смужки завтовшки 2-2.6 см у поперек капусти

Смужки завтовшки 1-2.5 см у поперек капусти

Смужки завтовшки 2-2.5 см у поперек капусти

Запитання 8

Дрібне січення:

варіанти відповідей

нарізують соломкою, а потім січуть до 0.1-0.3см

нарізують соломкою, а потім січуть до 0.2-0.2см

нарізують соломкою, а потім січуть до 0.2-0.3см

нарізують соломкою, а потім січуть до 0.2-0.4см

Запитання 9

Картопля, буряк, капуста, огірки, морква, цибуля ріжеться:

варіанти відповідей

Соломка, брусочки, кубики, скибочки, кружальця.

Соломка, брусочки, кубики, скибочки, кружальця, часточки.

Соломка, кубики, скибочки, кружальця, часточки.

Соломка, брусочки, кубики, кружальця, часточки.

Запитання 10

Капуста і цибуля ріжеться:

варіанти відповідей

Шашки, дрібне січення

соломка, шашки.

дрібне січення, часточки.

Запитання 11

Соломка підходить до:

варіанти відповідей

борщів, юшок, салатів.

борщів, тушкування.

для запікання, перших страв

Запитання 12

Часточки і шашки:

варіанти відповідей

тушкують і запікають.

припускання і салатів

тушкують і припускають.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест