За характером використання основного виду продукції кмин, фенхель, м'ята перцева відносяться до групи
Сукупність способів, закономірностей, засобів, послідовності та якості виконання робіт у даній галузі з метою отримання рослинної продукції це
Інтенсивні технології для одержання запрограмованого рівня врожаю з меншими витратами на одиницю продукції передбачають
Комплекс агротехнічних прийомів погоджених в часі і просторі, адаптованих до конкретних умов, це
До виробничої групи "Зернові" не відносяться
Агротехніка вирощування польових культур включає
У 2020 році загальна врожайність зернових та зернобобових культур прогнозується на рівні
Завданням кормовиробництва є
........ - зерно й насіння фуражних і продовольчих культур та продукти їхньої переробки (висівки, макуха, шрот), а також сухі відходи бродильного, крохмального, цукрового виробництв, м’ясо-молочної й рибної промисловості.
Оптимальні рівні вологості під час зберігання для зерна становлять
На якість кормів, в першу чергу грубих, великий вплив має технологія їх заготівлі і зберігання. Для заготівлі сіна це
Серед усіх консервованих основних кормів найменша втрата поживності відбувається при заготівлі
Для пришвидшення підв’ялювання у скошеній траві використовують
Однією з основних кормових культур, що використовують для азаготівлі сінажу є
Айва - це культура групи культур
Біологічні і господарсько-технологічні особливості овочевих рослин, а також умови їх вирощування різні. Для зручності вивчення і організації технологічних процесів вирощування їх поділяють на окремі виробничо-біологічні групи. Виключити зайве
Обробіток ґрунту під овочеві культури
Недостатня організація товарної обробки, зберігання та заготівлі вирощеної овочевої продукції спричиняють втрату овочевой продукції у кількості до
Для сівби насіння овочів використовують
В овочівництві одним із основних агротехнічних заходів, від яких значною мірою залежить урожайність культур, є
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома