Технологія приготування бутербродів

Додано: 26 квітня 2023
Предмет: Технології, 5 клас
Тест виконано: 66 разів
12 запитань
Запитання 1

Які є види бутербродів (виберіть правильні варіанти)

варіанти відповідей

відкриті

закриті

канапе

гарячі

холодні

Запитання 2

За смаком бутерброди бувають

варіанти відповідей

солоні

солодкі

гарячі

холодні

Запитання 3

Хто вигадав бутерброд?

варіанти відповідей

Микола Коперник

Іван Франко

Микола Гоголь

Евген Клопотенко

Запитання 4

Як перекладається слово БУТЕРБРОД ?

варіанти відповідей

від нім. Butter – «масло» і brot —«хліб»

з англійської мови Butterbrot – бургер

від нім. Butter – і brot —«хліб»

Запитання 5

Продукти, призначені для бутербродів ріжуть не раніше ніж за 

варіанти відповідей

1 год.

30-40 хв.

2 год.

5 год.

Запитання 6

Нарізувати хліб, гастрономічні вироби, овочі для приготування бутербродів слід на 

варіанти відповідей

обробних дошках

столі

тарілці

Запитання 7

Масло легше намащувати на хліб, як­ що воно 

варіанти відповідей

розм'якшене

мерзле

тверде

Запитання 8

Товщина скибок для відкритих бутербро­дів повинна бути

варіанти відповідей

1 - 1,5 см

1,5 см - 2,5 см

2 - 2,5 см

Запитання 9

Сервірування столу - це

варіанти відповідей

підготовка столу, за яким відбудеться частування

це посуд, призначений для подавання та споживання страв

стосунки, відносини, в основі яких лежить взаємна прихильність

Запитання 10

Товщина скибок для ЗАКРИТИХ бутербро­дів 

варіанти відповідей

від 0,5 до 1см

від 1,5 до 2см

від 3 до 5см

Запитання 11

Як ви вважаєте, для чого потрібна культура споживання їжі? Позначте ВСІ правильні твердження

варіанти відповідей

Це певні правила, універсальні для всіх

Приготування та подача страв

Ідеться про вміння користуватися столовими приборами

Запитання 12

З скількох інгрідієнтів складається простий бутерброд

варіанти відповідей

до 3

до 5

до 7

до 4

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест