При приготуванні дріжджового безопарного тіста молоко або воду нагрівають до температури
За зовнішніми ознаками закінчення процесу бродіння можна визначити так
Як надлишок цукру в тісті впливає на його якість?
Як впливають яйця на якість тіста і виробів?
Вкажіть оптимальну t° для розвитку дріжджів у тісті
При якій температурі дріжджі припиняють свою життєдіяльність?
Вкажіть причину виникнення такого недоліку при приготуванні дріжджового тіста "Тісто не підходить або процес бродіння проходить мляво"
Вкажіть вироби із дріжджового тіста, які смажать у фритюрі
для чого потрібно просіювати борошно перед приготуванням тіста?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома