Технологія приготування холодних страв і закусок

Додано: 9 березня 2021
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 169 разів
12 запитань
Запитання 1

Яка температура подачі холодних страв і закусок

варіанти відповідей

10 - 15С*

12-14С*

10-12С*

Запитання 2

На які групи класифікуються холодні страви і закуски ?

варіанти відповідей

Страви з яєць та сиру,кулешики,закуски з м'яса,бутерброди.

Бутерброди,салати та вінегрети,закуски.

Вінегрети,бутерброди, салати із варених овочів,закуски з грибів.

Запитання 3

До складу вінегрету овочевого обов'язково входить.

варіанти відповідей

Варена морква,варений буряк,оселедець.

Варена морква,варений буряк,варена картопля,мариновані гриби.

Варений буряк,варена морква,варена картопля,солоні огірки,цибуля ріпчаста.

Запитання 4

В якому посуді подають салати та вінегрети?

варіанти відповідей

В салатниках,фужерах,креманках,порційних сковорідках.

В салатниках,на закусочних тарілках,блюдах,у корзинках,волованах.

Не має значення.

Запитання 5

Салат із варених овочів заправляють.

варіанти відповідей

Заправляють салатними заправками,майонезом.

Рослинною олією,маслом вершковим,сметаною.


Вершками,топінгами.

Запитання 6

Бутерброди закусочні це- підсушені скибочки хліба

варіанти відповідей

Без скоринки,смужки завширшки 5-6 см завтовшки 1-1,5см

Із шкоринкою,завтовшки 0,5см і завдовжки 7-8см

З скоринкою з жирними продуктами

Запитання 7

Сандвічі готують при обслуговуванні

варіанти відповідей

відвідувачів банкетів,прийомів.

Відвідувачів масового відпочинку,в буфетах.

Відвідувачів ресторанів,барів,кафе.

Запитання 8

До банкетних закусок відносять

варіанти відповідей

Канапе,кошики,воловани з різними продуктами

Бутерброди асорті,ікра,риба копчена

Сир твердий,ковбаса варена,балик

Запитання 9

Салат " Київський " готується з додаванням

варіанти відповідей

м'яса яловичини

риби копченої

морепродуктів

Запитання 10

Паштет м'ясний на відміну печінкового

варіанти відповідей

варять на пару

запікають у формах

доводять до готовності в ІЧ- апаратах

Запитання 11

Оселедець з цибулею це-

варіанти відповідей

холодна страва,салат

закуска холодна

рибна страва

Запитання 12

Салат вінегрет смачніший із буряків червоних столових

варіанти відповідей

Із сирих червоних столовихбуряків

З варених червоних столових буряків

з печених столових червоних буряків

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест