Технологія приготування тортів

Додано: 5 квітня 2021
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 66 разів
6 запитань
Запитання 1

Оберіть правильний варіант оздоблення торту "Шоколадно-горіховий"

варіанти відповідей
Запитання 2

Оберіть правильний варіант оздоблення торту "Вишневий люкс"

варіанти відповідей
Запитання 3

Оберіть правильний варіант оздоблення торту "Капучино"

варіанти відповідей
Запитання 4

Торт "Весільний" готують з бісквітних напівфабрикатів

варіанти відповідей

одного діаметру, прошаровані вершковим кремом

різного діаметру, прошаровані вершковим кремом

різного діаметру прошаровані заварним кремом

Запитання 5

Торт "Фруктовий бісквіт" прошаровують:

варіанти відповідей

вершковим кремом

масляним кремом з додаванням фруктів

вершковим кремом з додаванням фруктів

Запитання 6

Поверхню торта "Фруктовий бісквіт" оздоблюють:

варіанти відповідей

фруктами, масляним кремом

фруктами, вершковим кремом і фруктовим желе

фруктовим желе, вершковим кремом

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест