Технологія приготування холодних страв та закусок

Додано: 11 квітня
Предмет: Технології, 11 клас
12 запитань
Запитання 1

Яка температура подавання холодних страв та закусок

варіанти відповідей

не вище 12 С

45 С

30 С

Запитання 2

Яка температура подавання гарячих гарячих страв та закусок?

варіанти відповідей

55-60

50-60

55-57

Запитання 3

Продукти для приготування гарячих закусок нарізають?

варіанти відповідей

дрібними шматками

великими шматками

кубиками

Запитання 4

В якому посуді подають гарячі закуски?

варіанти відповідей

кокотницях, кокільницях, порційних сковородах

сковородах, тарілках, деках

деках, окільницях, порційних сковородах

Запитання 5

Для холодних страв з яєць використовують яйця зварені в?

варіанти відповідей

в мішечок

круто

рідкі

Запитання 6

Холодні страви та закуски готують в?

варіанти відповідей

холодному

гарячому

овочевому

Запитання 7

Гарячі закуски готують вякому цеху?

варіанти відповідей

холодному

гарячому

мясному

Запитання 8

В якому вигляді використовують для приготування салатів овочі

варіанти відповідей

варені, сирі

мариновані, квашені

свіжі, квашені

Запитання 9

Заправлені салати з варених овочів реалізують протягом?

варіанти відповідей

30 хв.

20 хв.

40 хв.

Запитання 10

Заправлені салати з сирих овочів реалізують протягом?

варіанти відповідей

15 хв

20 хв

10 хв

Запитання 11

Яку рибу використовують для приготування холодних страв?

варіанти відповідей

свіжу, гастрономічні рибні продукти

морожену, свіжу

мариновану, гастрономічні рибні продукти

Запитання 12

Який сир використовують для приготування закусок і холодних страв?

варіанти відповідей

сир молочний з пастеризованого молока

сир вершковий

сир плавлений

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест