Обвалка м’яса, це:
Залежно від виду забійної худоби м'ясо поділяють :
Найміцнішою тканиною в організмі тварин є:
Жилкування м’яса, це:
Яку частину м'яса свинини використовують для приготування котлетної маси:
Які напівфабрикати готують з котлетної маси:
Вироби із котлетної маси панірують для:
Котлетну масу перед формуванням виробів:
Котлети мають форму:
Биточок м'ясний має:
Яка сировина входить до складу котлетної маси?
До котлетної маси з меншою кількістю хліба додають дрібно нарізану пасеровану цибулю, добре перемішують, розкладають на порції по 2—4 шт., формують у вигляді кульок діаметром 2—4 см, обкачують у борошні
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома