"Технологія приготування млинців".

Додано: 18 січня 2021
Предмет: Технології, 9 клас
Тест виконано: 562 рази
6 запитань
Запитання 1

Який інгредієнт не кладуть в тісто для млинців?

варіанти відповідей

молоко

яйця

мука

повидло

Запитання 2

Млинці - це


варіанти відповідей

великі оладки

невеликі товсті коржі

вироби з овочами

страва з прісного яєчного рідкого тіста


Запитання 3

Тісто для млинців повинно мати консистенцію


варіанти відповідей

рідке як сік

густе як сметана

як вершки 

Запитання 4

Перший млинець готується на ......

варіанти відповідей

розпеченій пательні

теплій пательні

холодної пательні

Запитання 5

Чим можна замінити частково борошно в тісті для млинців?

варіанти відповідей

манка

крохмаль

вівсяні пластівці

картоплею

Запитання 6

«Боїться Масляна гіркої редьки та пареної ріпи». Яке блюдо традиційно готують на Масляну?


варіанти відповідей

млинці

кутю

паску

салат

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест