1. Вкажіть цукрові оздоблювальні напівфабрикати:
2. Який сироп готують таким способом: цукор з’єднують із водою, доводять до кипіння знімають піну та утворюють до температури 110 0С, охолоджують до 80 0С додають есенцію?
3. Скільки часу дозріває помадка основна?
4. До якої температури охолоджують помадний сироп перед збиванням?
5. Який оздоблювальний напівфабрикат можна приготувати за таким набором продуктів: цукор патока какао пудра ванільна та есенція:
6. До якої температури уварюють сироп, щільність якого відповідає пробі на слабку кульку?
7. Вкажіть причину виникнення такого дефекту: помадка не має блиску;
8. Назва глазурі, яку уварюють до 115*С
9. У якій воді замочують желатин
10. Чому не можна кип'ятит желатин?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома