Торти

Додано: 9 грудня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 186 разів
10 запитань
Запитання 1

Особливості приготування тіста "Буше" полягають в :

варіанти відповідей

Додавані молока

Додавані білку яєць

Хімічних розпушувачів

Запитання 2

Особливості приготування бісквітного тіста "Нового" полягає в

варіанти відповідей

Додавані розпушувачі

Додавані води

Додавані соку

Запитання 3

Для приготування тіста заварного борошно використовують з клейковиною

варіанти відповідей

28-36%

15-25%

38-45%

Запитання 4

Випікають заварний напівфабрикат при температурі:

варіанти відповідей

150-170 0C

180-200 0C

20-220 0C

Запитання 5

Для приготування повітряного напівфабрикату для тортів, їх охолоджують до температури:

варіанти відповідей

7-10 0C

0-2 0C

4-7 0C

Запитання 6

При збивані повітряного напівфабрикату маса збільшується в:

варіанти відповідей

4-5 разів

10-12 разів

6-7 разів

Запитання 7

Повітряний напівфабрикат випікають при температурі:

варіанти відповідей

100-110 0C

110-120 0C

130-140 0C

Запитання 8

Цукровий напівфабрикат залишають для дозрівання на добу при температурі:

варіанти відповідей

2-8 0C

10-15 0C

15-20 0C

Запитання 9

Випікають готовий цукровий напівфабрикат:

варіанти відповідей

t0=180-1900C на протязі 8-10 хв

t0=200-2150C на протязі 8-10 хв

t0=200-2150C на протязі 10-15 хв

Запитання 10

Мигдально-горіховий н\ф випікають при:

варіанти відповідей

t0=170-1800C на протязі 25-30 хв

t0=200-220 0C на протязі 25-30 хв

t0=150-160 0C на протязі 25-30 хв

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест