Вкажіть прикрашальні напівфабрикати:
Вкажіть цукрові оздоблювальні напівфабрикати:
Вкажіть набір сировини для приготування масляного крему
«Шарлот»
Вкажіть набір сировини для приготування крему «Глясе»
Назвіть креми що готується з такого набору сировини: цукор, масло вершкове, молоко згущене, пудра ванільна, коньяк або вино і вода:
Вкажіть крем, що готується із такого набору сировини: цукор, білки яєць, пудра ванільна і вода;
Який крем готується за такою технологією: охолоджені білки яєць повільно збиваються, потім темп збивання збільшується і до збитої маси додають гарячий цукровий сироп, пудру ванільну збивають до стійкої структури крему?
Який смак і запах має крем масляний «Новий»?
Коли при збиванні масляного основного крему додають у масу пудру ванільну і коньяк?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома