«ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ ОЗДОБЛЕННЯ ВИРОБІВ»

Додано: 10 грудня 2020
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 9 разів
9 запитань
Запитання 1

 Вкажіть прикрашальні напівфабрикати:


варіанти відповідей

а) пластичні маси та глазурі;

б) сиропи;

в) помадки.

Запитання 2

Вкажіть цукрові оздоблювальні напівфабрикати:


варіанти відповідей

а) мальовані маси;

б) карамель;

в) цукати.

Запитання 3

  Вкажіть  набір  сировини  для  приготування  масляного  крему

«Шарлот»


варіанти відповідей

а) молоко згущене і масло вершкове;

б) вода, цукор та яйця;

в) молоко, цукор, яйце та масло вершкове.

Запитання 4

 Вкажіть набір сировини для приготування крему «Глясе»


варіанти відповідей

а) молоко згущене і масло вершкове;

б) молоко,цукор та яйця;

в) вода, цукор, яйця та масло вершкове.

Запитання 5

 Назвіть креми що готується з такого набору сировини: цукор, масло вершкове, молоко згущене, пудра ванільна, коньяк або вино і вода:



варіанти відповідей

а) «Глясе»;

б) «Новий»;

в) «Шарлот».

Запитання 6

 Вкажіть крем, що готується із такого набору сировини: цукор, білки яєць, пудра ванільна і вода;


варіанти відповідей

а) білковий заварний

; б) «Глясе»;

в) «Новий».

Запитання 7

 Який крем готується за такою технологією: охолоджені білки яєць повільно збиваються, потім темп збивання збільшується і до збитої маси додають гарячий цукровий сироп, пудру ванільну збивають до стійкої структури крему?



варіанти відповідей

а) білковий серцевий

б) « Глясе»;

в) білковий заварний.

Запитання 8

  Який смак і запах має крем масляний «Новий»?

варіанти відповідей

а) Солодко – кислуватий з ароматом какао;

б) солодко – гіркуватий з ароматом кави;

в) солодкий з ароматом ванілі і коньяку.

Запитання 9

 Коли при збиванні масляного основного крему додають у масу пудру ванільну і коньяк?


варіанти відповідей

а) на початку;

б) у кінці;

перед збиванням

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест