Вкажіть вік яловичини молодняка...
Вкажіть середній час дозрівання м'яса після забою.....
Вкажіть спосіб розморожування м'яса...
Яка частина м'яса є найніжнішою.....
Обвалювання м'яса це.....
Для приготування котлетної маси використовують хліб...
Для приготування рубленої натуральної маси використовують хліб...
Проколи під час шпигування роблять....
Підрізання сухожилків роблять для того, щоб....
Великошматкові напівфабрикати з натурального м'яса....
Вирізку умовно поділяють на....
Оберіть порційні напівфабрикати....
Підготовлені напівфабрикати зберігають при температурі не вище градусів....
Паніровані напівфабрикати зберігають....
Які напівфабрикати з січеної маси панірують у борошні...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома