Технологія приготування напівфабрикатів з риби , морепродуктів.

Додано: 26 вересня 2023
Предмет:
6 запитань
Запитання 1

Подрібнення застосовують для....

варіанти відповідей

Процес поділу продукту або маси на порції

Процес одержання однорідної маси

Процес руйнування структури сполучної тканини

Запитання 2

Завдяки відбиванню напівфабрикат з риби під час теплової обробки...

варіанти відповідей

Набуває приємного смаку та аромату

Рівномірно прогрівається та зберігає форму

Усі варіанти відповіді вірні

Запитання 3

Для тушкування використовують ....

варіанти відповідей

Порційні шматки кругляки

Цілу рибу

Порційні шматки риби, нарізані з філе зі шкірою без кісток

Всі варіанти вірні

Запитання 4

Для фарширування використовують рибу....

варіанти відповідей

Судак, щуку, короп

Осетер, калугу, білугу

Йорж, окунь, сом.

Запитання 5

До осетрових належать...

варіанти відповідей

Севрюга, білуга, осетр

Шип, калуга, стерлядь

Усі варіанти вірні

Запитання 6

Їстівна частина осетрових становить...

варіанти відповідей

90 процентів загальної маси

75 процентів

65 процентів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест