Технологія приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.

Тест містить різні відповіді варіантів

8 запитань
Запитання 1

Суміш цукру з водою

варіанти відповідей

помадка

сироп

коктейль

глазур

Запитання 2

За якими органолептичними ознаками можна визначити щільність сиропу?

варіанти відповідей

по клейкості краплі сиропу, взятої між великим і вказівним пальцями;

занурюють декілька крапель гарячого сиропу у гарячу воду;

у чайну ложку набирають киплячого сиропу і швидко занурюють її в холодну воду;

Запитання 3

Яке співвідношення цукру-піску та води необхідне для приготування сиропу звичайного?

варіанти відповідей

2:5

1:1,1

1:4

1:2,1

Запитання 4

Яка технологія приготування сиропу звичайного?

варіанти відповідей

З'єднати цукрову пудру, лимонний сік і воду, довести до кипіння, постійно помішуючи. Зняти піну, кип'ятити 1-2 хв. Додати ароматизатор.

З'єднати цукор - пісок і воду, довести до кипіння, постійно помішуючи. Зняти піну, кип'ятити 10-15 хв. Охолодити до 20С. Додати ароматизатор.

З'єднати цукор - пісок і воду, довести до кипіння, постійно помішуючи. Зняти піну, кип'ятити 1-2 хв. Охолодити до 20С. Додати ароматизатор.

З'єднати цукор - пісок, воду та ароматизатор і довести до кипіння, постійно помішуючи. Зняти піну, кип'ятити 1-2 хв. Охолодити до 20С.

Запитання 5

В якому співвідношенні з'єднують цукор - пісок і воду при приготуванні інвертного сиропу?

варіанти відповідей

1:1,1

10:4,4

5:2

10:10

Запитання 6

Інвертний сироп є замінником -

варіанти відповідей

патоки

глазурі

меду

помадки

Запитання 7

Який інгрідієнт додають при варінні інвертного сиропу для його антикристалізації?

варіанти відповідей

соду

лимонну кислоту

цукрову пудру

патоку

Запитання 8

До якої проби варять сироп тираж?

варіанти відповідей

Проба № 1

Проба № 3

Проба № 4

Проба № 6

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест