Технологія приготування перших страв

Додано: 9 січня 2023
Предмет: Технології
Тест виконано: 56 разів
10 запитань
Запитання 1

Операцію прояснення прозорих бульйонів називають ?

варіанти відповідей

Відтягування

Проясненням

Витягуванням

Запитання 2

Прозорі бульйони зберігають на марміті ?

варіанти відповідей

1 год

5 год

2-3 год

Запитання 3

Чому молочні супи варять у невеликій кількості?

варіанти відповідей

Бо при тривалому зберіганні погіршується колір, запах, смак і консистенція

Бо при тривалому зберіганні молочні супи стають не привабливими на вигляд

Бо при тривалому зберіганні молочні супи стають більш сході на кашу

Запитання 4

Термін зберігання молочних супів?

варіанти відповідей

30-40 хв

1 год

3-5 год

Запитання 5

Холодні супи подають за температури?

варіанти відповідей

30°С

12°С

20°С

Запитання 6

В якому цеху готують холодні супи?

варіанти відповідей

У гарячому цеху

У овочевому цеху

У холодному цеху

Запитання 7

Яку рідку основу використовують для приготування солодких супів ?

варіанти відповідей

Фруктові відвари

Овочеві відвари

Молоко

Запитання 8

З чим можна подавати солодкі супи?

варіанти відповідей

З вершковим маслом

З сметаною чи вершками

З пампушками

Запитання 9

Напівфабрикат Буряки тушковані для борщу надходять на підприємства у функціональних місткостях масою не більше ...

варіанти відповідей

5 кг

10 кг

15 кг

Запитання 10

Скільки є різновидів борщу?

варіанти відповідей

1

2

3

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест