Технологія приготування піци

Додано: 10 березня 2022
Предмет:
Тест виконано: 211 разів
12 запитань
Запитання 1

Батьківщина піци-

варіанти відповідей

Єгипет;

 Італія.

 Індія;

Греція.

Запитання 2

Головна відмінність піци італійського типу:

варіанти відповідей

Велика кількість начинки;

Колір соусу;

Товщина тіста;

Використання великої кількості зелені.

Запитання 3

Яким чином перевіряють правильність випічення піци:

варіанти відповідей

Потрібно скласти піцу нерозломивши;

Проколоти кухарською голкою;

Спробувати на смак.

Запитання 4

Температура випікання піци:

варіанти відповідей

180°С;

250°С;

350°С.

Запитання 5

Яка тістова основа піци:


варіанти відповідей

Листкове тісто;

Дріжджове прісне тісто;

Пісочне тісто.

Запитання 6

Що таке «кальцоне»?


варіанти відповідей

Пиріжок у вигляді човника;

Відкритий пиріг;

«Закрита» піца.

Запитання 7

Яка піца нагадує італійський прапор?


варіанти відповідей

Чотири сира;

По- неаполітанськи;

Маргарита.

Запитання 8

Який сир найкраще підходить для приготування піци?


варіанти відповідей

Сулугуні;

Моцарелла, Пармезан;

Маасдам, Фета.

Бринза

Запитання 9

Який соус використовують для приготування класичної піци є дуже популярним?


варіанти відповідей

Маринара;

Кетчуп;

Ткемалі;

Балоньєзе.

Запитання 10

Які прянощі є обов´язковими для приготування соусу для піци?


варіанти відповідей

Паприка, кріп;

Шафран, Щавель;

Орегано, базилік.

Запитання 11

Товсте дріжджове тісто з високими бортами характерне для:


варіанти відповідей

Італійської піци;

Американської піци;

Римської піци.

Запитання 12

 Найпопулярніша піца в Америці:


варіанти відповідей

Маргарита;

По- неаполітанськи;

Папероні.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест