Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього

Тест виконано: 9 разів
8 запитань
Запитання 1



Тісто для вареників перед формуванням витримують





варіанти відповідей

  20-30 хв.

 40-60 хв.

 30-40 хв.

Запитання 2

Тісто для вареників розкачують товщиною




варіанти відповідей

 1-1,5 мм

 1-1,5 см

 2-3 мм

Запитання 3

Вареники формують




варіанти відповідей

 двома способами

 чотирма способами

 трьома способами

Запитання 4

Вареників на порцію подають




варіанти відповідей

 8-10 шт.

 7-8 шт.

 10-12 шт.

Запитання 5

Тісто для галушок перед формуванням витримують




варіанти відповідей

 20-30 хв.

 30-40 хв.

 50 хв.

Запитання 6

Галушки нарізують на квадратики розміром




варіанти відповідей

 3х3 см або 4х4 см

 5х5 см або 6х6 см

 6х6 см або 7х7 см

Запитання 7

Галушок на порцію подають



варіанти відповідей

 300 г


 200 г

 250 г

Запитання 8

До галушок подають грибний соус, на 1 порцію в кількості




варіанти відповідей

 75 г

 100 г

 50 г

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест